Dr. Serdar AKSÜNGER » Sal Şub 21, 2006 1:12 am
Sayın Ahmet bey;
Öncelikle ilginiz için teşekkür ediyorum. Bu siteyi öncelikle organ nakli koordinatörleri için iletişim haberleşme bilgi paylaşma vs gibi bir takım etkinlikler için hazırlamıştık. Tabi hastalar ve organ nakli konusuna ilgisi olan tıp mesleği dışındaki ziyaretçiler içinde bilgiler içermemesi düşünülemezdi. Bu nedenle giriş sayfasını herkesin anlayabileceği bir dille hazırladık.Koordinatörleri ve diğer tıp çalışanlarınıdaha çok ilgilendirecek konuları ise daha arka plandaki sayfalara yerleştirdik.
Sitenizi inceledim ve linklerimizin arasına ekledim.Sağolun sizde ONKOD'u eklemişsiniz.
Bildiğiniz gibi arama motorları bazı kriterlere göre size öncelik tanıyor. Örneğin <Organ nakli> yazarak google tarattığımda ONKOD ancak 4. sayfada görüntülenebiliyor.Tabi sitenin ziyaretçi sayısı artarsa sizi daha önlere alıyor. Dostluk ahbaplık bu işlerde önceliği arttırıyormu bilmem. Dostlarımızdan sitelerinde bizlere link vermelerini ve ara sıra sitemizi ziyaret etmelerini istiyoruz . Hele birde google dan organ nakli yazıp taratırlar ve derneğin sitesini (ne yazıkki şimdilik 4. sayfada çıkabiliyor) tıklarlarsa ... daha ne diyelim,kendimiz ve tüm organ bekliyen hastalar adına onlara minnettar oluruz.
En son
Dr. Serdar AKSÜNGER tarafından, Pzr Eyl 10, 2006 6:11 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 değişiklik yapıldı.