Fikirlerinizi bekliyoruz

Lütfen değerli fikirlerinizi bizlerle paylaşın.

Fikirlerinizi bekliyoruz

İleti Dr. Serdar AKSÜNGER » Pzr Haz 12, 2005 9:48 pm

:D Evet arkadaşlar işte meydan atış serbest. Değerli fikirlerinizi ve eleştirilerinizi bekliyoruz :)
En son Dr. Serdar AKSÜNGER tarafından, Pzr Eyl 10, 2006 6:13 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 değişiklik yapıldı.
Dr. İ. Serdar AKSÜNGER
Organ ve Doku Nakli Koordinatörü İZMİR
Organ Nakli Koordinatörleri Derneği

draksunger@hotmail.com
draksunger@yahoo.com
serdar@onkod.org
Dr. Serdar AKSÜNGER
Site Admin

İleti aşkın » Per Haz 23, 2005 8:37 am

Sevgili Serdar...
öncelikle site için tekrar ve tekrar teşekkürler. Ellerine sağlık...
Site genelinde yazı karekterini değiştirsek nasıl olur acaba diye düşünüyorum. örneğin 'comic sans' olabilir mi? ya da ne bileyim 'tahoma' falan...
aşkın

forum sayfası

İleti Dr. Serdar AKSÜNGER » Cum Arl 02, 2005 6:46 pm

Galiba forum sayfasını boş yere hazırladık. Ne birşey yazan var ne uğrayan. :x
Dr. Serdar AKSÜNGER
Site Admin

Sitenizin tanıtımı

İleti Dr.Ahmet Hamdi ERKAL » Cum Oca 20, 2006 10:21 am

Sayın Serdar Bey

Ben yaklaşık 4000 üyesi ve günlük 350-500 arasında değişen ziyaretçisi olan Diyaliz.Net sitesinin sahibi ve editörüyüm.

Sitenizin adresini aylardır arıyordum ve ancak sayın Dr.Süleyman Tilif beyden bulabildim. Site adresiniz hiçbir arama motorunda yok (Google dahil). Bana info@diyaliz.net adresine banner yollarsanız siteme eklerim. Böylece sitenizin daha çok insana tanıtılmış olur.

Saygılarımla

Dr.Ahmet Hamdi ERKAL
Diyaliz.Net
http://www.diyaliz.net
info@diyaliz.net
aherkal@hotmail.com
Dr.Ahmet Hamdi ERKAL

Arama motorları

İleti Dr. Serdar AKSÜNGER » Sal Şub 21, 2006 1:12 am

Sayın Ahmet bey;
Öncelikle ilginiz için teşekkür ediyorum. Bu siteyi öncelikle organ nakli koordinatörleri için iletişim haberleşme bilgi paylaşma vs gibi bir takım etkinlikler için hazırlamıştık. Tabi hastalar ve organ nakli konusuna ilgisi olan tıp mesleği dışındaki ziyaretçiler içinde bilgiler içermemesi düşünülemezdi. Bu nedenle giriş sayfasını herkesin anlayabileceği bir dille hazırladık.Koordinatörleri ve diğer tıp çalışanlarınıdaha çok ilgilendirecek konuları ise daha arka plandaki sayfalara yerleştirdik.
Sitenizi inceledim ve linklerimizin arasına ekledim.Sağolun sizde ONKOD'u eklemişsiniz.
Bildiğiniz gibi arama motorları bazı kriterlere göre size öncelik tanıyor. Örneğin <Organ nakli> yazarak google tarattığımda ONKOD ancak 4. sayfada görüntülenebiliyor.Tabi sitenin ziyaretçi sayısı artarsa sizi daha önlere alıyor. Dostluk ahbaplık bu işlerde önceliği arttırıyormu bilmem. Dostlarımızdan sitelerinde bizlere link vermelerini ve ara sıra sitemizi ziyaret etmelerini istiyoruz . Hele birde google dan organ nakli yazıp taratırlar ve derneğin sitesini (ne yazıkki şimdilik 4. sayfada çıkabiliyor) tıklarlarsa ... daha ne diyelim,kendimiz ve tüm organ bekliyen hastalar adına onlara minnettar oluruz.
En son Dr. Serdar AKSÜNGER tarafından, Pzr Eyl 10, 2006 6:11 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 değişiklik yapıldı.
Dr. İ. Serdar AKSÜNGER

draksunger@hotmail.com
draksunger@yahoo.com
serdar@onkod.org
Dr. Serdar AKSÜNGER
Site Admin

FORUM SAYFALARI

İleti ERTAN ÇALIŞIR » Cum Nis 07, 2006 11:55 pm

Merhaba

Hasta yakını olarak forum sayfaları hazırlama hastaların ve hasta yakınları ile birbirlerini tanımak ve duygularını paylaşmak açısından çok önemli bir çalışma öncelikle tebrik ederim.

İletişim aracı olarak Bilgisayar ve internet çağımızın vazgeçilmez aracıdır yanlız hastaların bilgisayar ve internet kullanmadığını üzlülerek görmekteyim.

Nakil için türkiyedeki birçok hastaneye başvuruda bulunduk ve güncel haberleri çoğunlukla internet üzerinden siz değerli insanların açmış olduğu siteler üzerinden takip etmekteyim.

Başarılarınızın devamını dilerim.
ERTAN ÇALIŞIR

google arama motoru

İleti Dr. Serdar AKSÜNGER » Pzr Eyl 10, 2006 5:42 pm

Sevgili arkadaşlar sizlerin sitemize olan ilgisi sayesinde şu anda sitemiz google arama motorunda (organ nakli) veya (organ bağışı) yazıp tarattığınızda 1. sayfada çıkıyor. Site istatistiklerini inceledeğimizde ziyaretçi sayısının oldukça arttığını izliyoruz. İlginizden dolayı hepinize teşekkür ediyoruz. :D :D
Dr. İ. Serdar AKSÜNGER

draksunger@hotmail.com
draksunger@yahoo.com
serdar@onkod.org
Dr. Serdar AKSÜNGER
Site Admin

İçerik ve görüntü nasıl olmalı?

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir