los-angeles-fc-vs-vancouver-whitecaps-tahmin,-oranlar,-secimler

Los Angeles FC Vs Vancouver Whitecaps Tahmin, Oranlar, Seçimler


Los Angeles FC vs Vancouver Whitecaps Seçimi

Los Angeles FC kazanır (2,5 gol üstü)

Los Angeles FC, video oyunlarına Vancouver Whitecaps karşısında giren favoriler ve rahat bir galibiyet almaları gerekiyor. Aynı gruptalar ve Kanada tarafı için zor bir sınav olacak.

2 taraf açısından bakıldığında, ev grubunun bir galibiyet kaydetmesi gerekiyor. burada ve video oyununda 2.5’in üzerinde hedef olmasını bekliyoruz. LAFC’nin video oyununun hızını yönetme ve muhtemelen düzenli bir sayfa tutma olasılığı yüksek.

Burada Fantezi Sporları Oyna!

Los Angeles FC vs Vancouver Whitecaps Tahmin

Los Angeles FC aslında bu sezon lige yenilmedi bir başlangıç ​​yaptı.

Harika durumdalar nazik ve oynayacak CONCACAF Şampiyonlar Ligi video oyunları olmadan, oyuncular iyice dinlenmiş olacak. Aynı şekilde son 10 MLS maçlarının 9’unda da yenilmediler ve şu anda Doğu Konferansı’nın zirvesindeler. 3 video oyunundan 7 puan.

Öte yandan, Vancouver Whitecaps henüz bir galibiyet kaydetmedi ve aslında 3 maçın 2’sini kaybetti ve onları ligde kaldı. Batı Konferansı’nın dibi. Sezonun başlangıcı onlar için gerçekten berbattı ve Pazar günü LAFC’yi tatmin ettiklerinde daha da kötüleşebilir. Aslında MLS’deki son 10 deplasman video oyunlarından sadece 2’sini kazandılar.

LAFC’nin eşyaları kontrol etmesi, hedef için daha fazla çaba göstermesi ve video oyununda en az 2+ hedefi derecelendirmesi bekleniyor.

Los Angeles FC’nin Yenilmez Başlangıcı Devam Edebilir

Steven Cherundolo bundan memnun olacak grubu aslında sezona başladı, ancak işleri basite indirgemek için para ödeyemezler. Pazar günü kağıt üzerinde basit bir galibiyet gibi görünse de, süpervizör oyuncularına iyi şeyler yapmaları için ilham vermesini istiyor.

Carlos Vela’nın hat-trick’i 25 Bu sezon LAFC için MLS sezonu. Meksikalı oyuncu, açılış gününde Colorado Rapids’e karşı elde ettiği fırsatlardan yararlandı ve bunu göz önünde bulundurarak gol atamadı. Forvet arka arkaya sinir bozucu ekranlara çıktı– kendi gereksinimlerine göre– ve maç cetveline dönmek için can atıyor olacak.

Evde son kez , eşyaların neredeyse 93 yüzdesine sahip olmasına rağmen ve 20 hedefe çalışırsa, LAFC, video oyununun son saniyelerinde Portland Timbers’a karşı bir beraberliği geri alabilir. Yimmi Chara’nın kafa vuruşu, Timbers’a Banc of Califonia Stadyumu’nda pek olası bir üstünlük sağlamadı ve deplasman ekibi bundan sonra iyice oturdu.

3 puanı da almaya hazır görünüyorlardı. LAFC video oyunundan bir puan almak için 93 rd dakikada Mamadou Fall ekolayzır ile görünene kadar. Koruyucu, kalecinin hemen önünde işaretsiz kaldı ve Brian Rodriguez, içeri girmesi için topu bir tabağa koydu.

LAFC geçen hafta sonu iyi bir verimlilikle toparlandı. ve Inter Miami CF Stadyumu’nu kontrol ettiklerinde 3 puanı da aldılar. Kwadwo Opoku ilk yarıdan hemen önce deplasman takımına çok ihtiyaç duyulan bir üstünlüğü verdi ve Ismael Tajouri-Shradi 2. yarının sonlarında galibiyeti garantiledi.

Vancouver Whitecaps Need Olayları Döndürecek Büyülü Bir An

Vancouver Whitecaps, bu sezon MLS’de henüz galibiyet alamamış 6 grup arasında yer alıyor.

Kanada tarafı henüz sahada güçlü bir ekrana sahip değil ve çok geç olmadan işleri tersine çevirmeleri gerektiğini anlıyor. Doğal olarak, bu LAFC’ye karşı basit başka bir yerden olmayacak.

Vanni Sartini’nin tarafı, açılış haftasında Lower.com Field’da Columbus Crew tarafından 4-0 öne geçti. Deplasman tarafı hedefe tek bir atış yapmadı ve Mürettebatın Eloy Odası objektif olarak terlemedi. Miguel Berry ve Derrick Etienne Junior, Lucas Zelarayán’ın ve Luis Díaz’ın geç gol atarak galibiyete ulaşmasından önce, ilk yarıda ev sahibi tarafı öne geçirdi. İşleri daha da kötüleştirmek için, Jakob Nerwiński Whitecaps’e gönderildi.

Koruma şampiyonu New York ile uğraştıklarında sezonun 2. video oyununda işler biraz düzeldi. Şehir FC. Sartini, atak yapmak ve arkadaki alanları açığa çıkarma riskini almak yerine, erkeklerinin geride kalmasını ve sayacı kullanmasını sağladı.

Video oyununda gol atmak için çalışmayı bıraktılar. ancak güçlü bir gruba karşı kritik bir nokta yapmak için arkadaki güçlü bir ekrana yerleştirildi. NYCFC, video oyununu 70 sahiplik yüzdesi ile kontrol etmesine ve

almasına rağmen savunmayı kırmayabilir. objektif olma şansı. Hücumda, Whitecaps hedefe bir şut attı ve Sean Johnson’ı temiz çarşafını korumak için bir tasarruf yapmayı başardı.

Beraberlik, takımın özgüvenini artırdığını gösterdi. Houston Dynamo’da cesur bir ekrana yerleştiler, ancak sonunda bir kez daha arkada göründüler. 14 . dakikada Lucas Cavallini ile erken bir farkla öne geçtiler ancak 3 puanı alamayabiliyorlar. Ev sahibi taraf, Darwin Quintero’nun her iki yarıda da gol atarak Dinamo’ya 2-1 galibiyet getirmesiyle karşılık verdi.

Sartini bir kez daha büyük bir verimlilik bulmaya çalışacak– bu aşamada onlar için sadece bir nokta önerse bile– ve koruyucu bir kurulum seçebilir.

Burada Fantezi Sporları Oynayın!

Nasıl İzlenir? Los Angeles FC vs Vancouver Whitecaps

Los Angeles FC vs Vancouver Whitecaps Takımlar Los Angeles FC vs Vancouver Whitecaps Konum Bank of California Stadyumu Zaman Mart Pazar 10 öğleden sonra EST 70 Nasıl izlenir TSN1, ESPN+’da MLS LIVE, KCOP , Estrella Televizyonu 14 25 93

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir